Автомобилен BHD Header RR UPR

Автомобилен BHD Header RR UPR

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен автомобилен BHD Header RR UPR производител и доставчик в Китай. Ние FST® сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имаме предимството в аспекта на времето за доставка и контрола на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Въвеждане на Automobile BHD Header RR UPR

Матрицата за производство на части за скоби за автомобилни високоговорители от Китай FST® е прогресивна матрица, която включва щамповане, подрязване, фланцоване, формоване, повторно зарязване, пробиване, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на автомобилен BHD Header RR UPR

Име на продукта Автомобилен BHD Header RR UPR Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на Automobile BHD Header RR UPR

FST® Automobile BHD Header RR UPR, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панти за парапети на автомобили, Панти за врати на автомобили, Компоненти за седалки за автомобили, Компютър за врати, Блок за заключване, Вътрешно подсилване на вратите на автомобили, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на автомобилния BHD Header RR UPR

1. Матрицата за производство на Automobile BHD Header RR UPR е проектирана като прогресивна матрица с 12 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 2580*920*711,2 mm.

2. Материалът на продукта е ST-S-CR340LA-HD50G50G-U. Дебелината е 1 мм. Степента на използване на материала е 75%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Automobile BHD Header RR UPR премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на Automobile BHD Header RR UPR в Китай, ако се интересувате от Automobile BHD Header RR UPR, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Automobile BHD Header RR UPR, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти