Прахоуловител за автомобилни спирачки

Прахоуловител за автомобилни спирачки

Прахоуловител за автомобилни спирачки е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.
Праховият капак за автомобилни спирачки прави производството на матрицата лесно, поддръжката е удобна.

Подробности за продукта

Gaining client pleasure is our company's aim without end. We are going to make excellent efforts to create new and top-quality goods, meet your special requirements and provide you with pre-sale, on-sale and after-sale companies for Automobile Brake Dust Cover, We welcome new and old consumers from all walks of everyday living to speak to us for upcoming business enterprise interactions and mutual accomplishment. Automobile Brake Dust Cover Satisfaction and good credit to every customer is our priority. We focus on every detail of order processing for customers till they have received safe and sound products with good logistics service and economical cost. Depending on this, our products and solutions are sold very well in the countries in Africa, the Mid-East and Southeast Asia.

1. Въвеждане на прахоуловител за автомобилни спирачки

Прахоуловител за автомобилни спирачки е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Праховият капак за автомобилни спирачки прави производството на матрицата лесно, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на прахоуловител за автомобилни спирачки

Име на продукта Прахоуловител за автомобилни спирачки Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на прахоуловител за автомобилни спирачки

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Вътрешна армировка на вратата на автомобила, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Автомобил странична греда за автоматичен сблъсък, прахоуловител за автомобилни спирачки, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса на седалката за кола, странични панели на седалката за колаãгреда за повдигане на седалката на колата, метален стек за багаж на кола Части, Части за релси за прозорци на автомобили, Корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на прахоуловител за автомобилни спирачки

ï¼1ï¼Прахозащитното покритие за автомобилни спирачки е лесно за производство, лесно за работа и безопасно при производство.

ï¼2ï¼Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

ï¼3ï¼според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: щанцоване, заготовка, режеща матрица, режеща матрица и др.

ï¼4ï¼Според степента на автоматизация, прахоуловителя за автомобилни спирачки може да бъде разделен на форми за ръчно подаване, полуавтоматични форми, автоматични форми и др.

ï¼5ï¼Прахозащитното покритие за автомобилни спирачки може да предотврати прах, предпазва от слънце, предпазва боята на автомобила

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това прахосмукачката за автомобилни спирачки премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на прахови капаци за автомобилни спирачки в Китай, ако се интересувате от прахови капаци за автомобилни спирачки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Прахоуловител за автомобилни спирачки, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти