Лост за управление на автомобила

Лост за управление на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на модули за управление на автомобили в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на автомобилен лост за управление

Матрицата за производство на части за монтаж на автомобилен контролен лост е прогресивна матрица, която включва пробиване, щамповане, подрязване, U-образно формоване, U-образно фланциране, ID щамповане, повторно зачеркване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на модула на лоста за управление на автомобила

Име на продукта Лост за управление на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на автомобилен лост за управление

Монтаж на лост за управление на автомобил, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на модула на лоста за управление на автомобила

1. Материалът на продукта е MSM-CC-DZC-45 OR 90, с дебелина на материала 1,6 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 1605 * 650 * 590 мм. Общото количество е 2,7 тона.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица със 17 станции.

4. Степента на използване на материала на продукта е повече от 60%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това модулът на автомобилния контролен лост премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на лост за управление на автомобили в Китай, ако се интересувате от комплект лост за управление на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Монтаж на автомобилен лост за управление, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти