Компоненти на скобата на лоста за управление на автомобила

Компоненти на скобата на лоста за управление на автомобила

Компонентите на скобата на лоста за управление на автомобила са прогресивни матрици, които се състоят от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

Our intention would be to provide top quality products and solutions at competitive charges, and top-notch support to customers around the world. We have been ISO9001, CE, and GS certified and strictly adhere to their quality specifications for Automobile Control Lever Bracket Components, Our organization has been devoting that "customer first" and committed to helping clients expand their small business, so that they become the Big Boss ! Automobile Control Lever Bracket Components Our company, is always regarding quality as company' s foundation, seeking for development via high degree of credibility , abiding by iso9000 quality management standard strictly , creating top-ranking company by spirit of progress-marking honesty and optimism.

1. Въвеждане на компоненти на скобата на лоста за управление на автомобила

Компонентите на скобата на лоста за управление на автомобила са прогресивни матрици, които се състоят от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

2. Спецификация на компонентите на скобата на лоста за управление на автомобила

Име на продукта Компоненти на скобата на лоста за управление на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компоненти на скобата на лоста за управление на автомобила

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, монтаж на врата Compãседалка за кола, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на компонентите на скобата на лоста за управление на автомобила

1) Компонентите на скобата на лоста за управление на автомобила са лесни за производство, лесни за работа и безопасни в производството.

2) Поради високата производствена ефективност на прогресивната матрица, по-малката заетост на пресата, по-малкия брой оператори и площта на цеха, съхранението и транспортирането на полуготовите продукти са намалени, така че цялостната производствена цена на частите на продукта не е висока.

3) Формата на тази част е малка, формата не е много сложна и размерът на контура на частта е малък, така че прецизното леене може да се използва за подобряване на производителността и осигуряване на точност на обработката.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на скобата на автомобилния контролен лост преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за скоби за лост за управление на автомобили в Китай, ако се интересувате от компоненти за скоби за лост за управление на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на конзолата за лост за управление на автомобила, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти