Панти за автомобилни врати

Панти за автомобилни врати

Функцията на пантата на автомобилната врата е главно да свързва вратата с каросерията на превозното средство, да осигурява и поддържа позицията на вратата спрямо каросерията на автомобила и да гарантира и улеснява отварянето и затварянето на вратата. Пантата на вратата се състои главно от три части: едната е частите на тялото на превозното средство, свързани с тялото на превозното средство; Вторият е частите на вратата, свързани с вратата; Трите отделения са другата част, която свързва частите на тялото и вратата и гарантира, че пантата на вратата може да извършва движение на отваряне и затваряне.

Подробности за продукта

"Control the quality by the details, show the strength by quality". Our company has strived to establish a highly efficient and stable staff team and explored an effective quality control process for Wholesale Customized Automobile Door Hinge Assembly, We sincerely welcome buddies to negotiate business enterprise and start cooperation with us. We hope to join hands with good friends in different industries to produce a brilliant long term. Wholesale Customized Automobile Door Hinge Assembly for Door Assembly We look forward to hearing from you, whether you are a returning customer or a new one. We hope you will find what you are looking for here, if not, please contact us immediately. We pride ourselves on top notch customer service and response. Thank you for your business and support!

1. Въвеждане на монтаж на панти за врати на автомобили

Функцията на пантата на вратата е главно да свързва вратата с каросерията на превозното средство, да осигурява и поддържа позицията на вратата спрямо каросерията на превозното средство и да осигурява и улеснява отварянето и затварянето на вратата. Пантата на вратата се състои главно от три части: едната е частите на тялото на превозното средство, свързани с тялото на превозното средство; Вторият е частите на вратата, свързани с вратата; Трите отделения са другата част, която свързва частите на тялото и вратата и гарантира, че пантата на вратата може да извършва движение на отваряне и затваряне

2. Спецификация на монтажа на пантата на автомобилната врата

Име на продукта Монтаж на панти на автомобилни врати Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на монтаж на панти за врати на автомобили

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врати, Части за автомобилни панти, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на монтажа на пантата на автомобилната врата

1) Тъй като вратата се отваря и затваря по различни начини, пантата на вратата може да бъде разделена на два вида: въртяща се панта на вратата и панта на вратата с натискане и издърпване. Сред тях има някои малки категории. Няма да обяснявам тук. След това ще ви кажа на какви изисквания трябва да отговаря пантата на вратата.

2) Началото на пантата на вратата на пантата на вратата има добра надеждност, може да отговори на изискванията на многократно изпитване и няма да падне след сблъсък или удар; Втулката на шарнира трябва да се върти гъвкаво без стягане; Осите на двете шарнирни състояния трябва да са в права линия. За да може вратата да се затваря автоматично, оста на пантата трябва да има определен ъгъл на наклон навътре и ъгъл на наклон напред, но не прекалено голям.

3) Общите режими на свързване на пантата на вратата включват главно болтова връзка, заваръчна връзка и заваряване + болтова връзка. Свързването с болтове е за свързване на частите на тялото на пантата на вратата, частите на вратата и разстоянието между тялото и вратата с монтажни отвори и свързване на пантата на вратата с тялото и вратата с болтове и гайки на монтажните отвори.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава монтажът на пантите на автомобилната врата премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на монтаж на панти за врати на автомобили в Китай, ако се интересувате от монтаж на панти за врати на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Панти за автомобилни врати, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти