Части за панти за монтаж на врати на автомобили

Части за панти за монтаж на врати на автомобили

Като професионален производител бихме искали да ви предоставим части за панти за монтиране на автомобилни врати. И ние ще ви предложим най-доброто следпродажбено обслужване и навременна доставка. Панта, известна също като панта или панта за врата, е механично устройство, използвано за свързване на две твърди тела и позволява относително въртене между тях. Основната му характеристика е да осигури буферна функция, когато шкафът или вратата са затворени, така че да се сведе до минимум шумът, причинен от сблъсък с тялото, когато са затворени.

Подробности за продукта

We are commitment to offer the competitive price ,outstanding products quality, as well as fast delivery for Automobile Door Mounting Hinge Parts, We have ISO 9001 Certification and qualified this product or service .in excess of 16 years experiences in manufacturing and designing, so our goods featured with very best high-quality and aggressive rate. Welcome cooperation with us! Automobile Door Mounting Hinge Parts Many products fully conform to the most rigorous of international guidelines and with our first-rate delivery service you will have them delivered at any time and in any place. And because Kayo deals in the entire spectrum of protective equipment, our customers don't have to waste time shopping around.

1. Въвеждане на части за панти за монтаж на автомобилни врати

Панта, известна още като панта или панта на врата, е механично устройство, използвано за свързване на две твърди тела и позволяващо относително въртене между тях. Основната му характеристика е да осигури буферна функция, когато шкафът или вратата са затворени, така че да се сведе до минимум шумът, причинен от сблъсък с тялото, когато е затворен.

2. Спецификация на части за панти за монтиране на врати на автомобили

Име на продукта Панти за монтиране на врати на автомобили Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за панти за монтиране на врати на автомобили

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врати, Части за автомобилни панти, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на частите на пантите за монтаж на автомобилни врати

1) Свържете вратата към тялото и осигурете и поддържайте позицията на вратата спрямо тялото.

2) Осигурете и улеснете отварянето и затварянето на вратата.

3) Частите на пантата на вратата имат характеристиките на ниска цена, малко тегло, кратки стъпки на обработка, лесен контрол и ниска якост.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите за панти за монтиране на автомобилни врати преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за панти за монтаж на автомобилни врати в Китай, ако се интересувате от части за панти за монтаж на врати на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за панти за монтиране на автомобилни врати, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти