Капак на изпускателната тръба на автомобила

Капак на изпускателната тръба на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на капаци на изпускателни тръби за автомобили в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Имаме силен екип, всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит от повече от 12 години, качеството е нашият живот, без качество 99,9%=0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на капак на изпускателната тръба на автомобила

Матрицата за производство на части на капака на автомобилната изпускателна тръба е прогресивна матрица, която включва пробиване, щамповане, подрязване, формоване, повторно нанасяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на капака на изпускателната тръба на автомобила

Име на продукта Капак на изпускателната тръба на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на капак на изпускателната тръба на автомобила

Капак на изпускателната тръба на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на капака на изпускателната тръба на автомобила

1. Материалът на продукта е JAC440W-45/45, дебелината е 1,2 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 14 станции, размерът на матрицата е 2890 * 980 * 1270 mm, а затворената височина на матрицата е 1270 mm.

3. Матрицата е със среден размер и общото тегло на матрицата е 10,2 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това капакът на автомобилната изпускателна тръба премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на капаци на автомобилни изпускателни тръби в Китай, ако се интересувате от капаци на автомобилни изпускателни тръби, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Капак на автомобилна изпускателна тръба, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти