Усилване на автомобилни панти

Усилване на автомобилни панти

Добре дошли да закупите армировка за автомобилни панти от нас. Монтажът на столче за кола е матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на армировка на автомобилни панти

Монтажът на столче за кола е матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

2. Спецификация на армировката на автомобилните панти

Име на продукта Усилване на автомобилни панти Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на армировката на автомобилните панти

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, монтаж на врата Compãседалка за кола, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на армировката на автомобилните панти

1) Укрепването на пантата на вратата на автомобила укрепва твърдостта на вратата на автомобила. Дебелината на материала му обикновено е по-дебела от тази на вътрешната плоча на вратата и формата му е сложна. Неговият укрепващ ефект ще окаже голямо влияние върху твърдостта на цялата врата.

2) Частта е заварена върху вътрешната плоча на вратата. Локалната твърдост на продукта е по-силна от тази на вътрешната плоча. Точността на размерите и стабилността на продукта ще повлияят пряко на размера на модула на вратата и кантовете на вътрешната плоча и външната плоча.

3) Частта е прогресивна матрица с високо качество на продукта. Прогресивната матрица завършва всички процеси на формоване на продукта в една матрица, което преодолява инвариантността на операцията и кумулативната грешка, причинена от многократно позициониране при използване на проста матрица.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това армировката на автомобилните панти премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на армировка за автомобилни панти в Китай, ако се интересувате от армировка за автомобилни панти, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Усилване на автомобилни панти, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти