Сглобяване на автомобилно арматурно табло

Сглобяване на автомобилно арматурно табло

Комплектът на автомобилното арматурно табло е матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

Our company insists all along the quality policy of "product good quality is base of enterprise survival; buyer fulfillment will be the staring point and ending of an company; persistent improvement is eternal pursuit of staff" and also the consistent purpose of "reputation very first, shopper first" for Skillful Manufacture Automobile Instrument Panel Assembly with ISO9001, Customers' benefit and satisfaction are always our biggest goal. Please contact us. Give us a chance, give you a surprise. Skillful Manufacture Automobile Instrument Panel Assembly Our goods have been obtained more and more recognition from foreign clients, and established long term and cooperative relationship with them. We`ll offer the best service for every customer and sincerely welcome friends to work with us and establish the mutual benefit together.

1. Въвеждане на монтаж на автомобилно арматурно табло

Комплектът на автомобилното арматурно табло е матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

2. Спецификация на сглобката на автомобилното арматурно табло

Име на продукта Сглобяване на автомобилно арматурно табло Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на монтаж на автомобилно арматурно табло

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратите, аксесоари за вратите, вътрешно подсилване на вратите на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на монтажа на автомобилното арматурно табло

1) Основните компоненти на системата на автомобилното арматурно табло включват горната част на арматурното табло, рамката на въздушната възглавница, долната част на арматурното табло, спомагателното тяло на арматурното табло, предпазител на вътрешната облицовка, декоративен панел, въздуховод, мобилен пепелник и др.

2) Основните материали на автомобилното арматурно табло включват общи пластмаси PP + epdm-t20, pp-t20, ABS, PC + ABS и HDPE; Инженерни пластмаси PA + 30gf%, POM и т.н. чрез грубо изчисление, количеството модифициран PP представлява 80% от пластмасите, използвани в арматурното табло.

3) Частите на автомобилното арматурно табло имат стабилни продукти и висока ефективност, които са подходящи за масово производство.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това сглобката на автомобилното арматурно табло премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на комплекти за автомобилно арматурно табло в Китай, ако се интересувате от монтаж на автомобилно арматурно табло, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобяване на автомобилно арматурно табло, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти