Части за скоба за облегалка на предна лява седалка на автомобил

Части за скоба за облегалка на предна лява седалка на автомобил

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на части за скоби за облегалка на лявата предна седалка за автомобили в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние FST® можем да осигурим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на автомобилни части на скобата за облегалката на предната лява седалка

Матрицата за производство на части на скобата на облегалката на лявата предна седалка на автомобила е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите на конзолата за облегалката на предната лява седалка на автомобила

Име на продукта Части за скоба на облегалката на предната лява седалка на автомобил Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на частите на скобата на облегалката на предната лява седалка на автомобила

FST® Части от конзолата на облегалката на лявата предна седалка на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части от изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, комп за врата, комплект за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди за автомобилни седалки, метални части за стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на частите на скобата на облегалката на предната лява седалка на автомобила

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 8 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 650*485*402 мм. Общото тегло на матрицата е 1T, а тонажът на пресата е 300T.

2. Материалът на продукта е SPC440. Дебелината е 1,2 мм. Степента на използване на материала е 70%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това пружинните опорни компоненти на задната седалка на автомобила преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от пружинните опорни компоненти на производителите и доставчиците на автомобилни задни седалки в Китай, ако се интересувате от пружинни опорни компоненти на автомобилни задни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни части за скоба за облегалка на предната лява седалка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти