Части за автомобилни лостове

Части за автомобилни лостове

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на части за автомобилни лостове в Китай. Ние FST® сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имаме предимството в аспекта на времето за доставка и контрола на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на автомобилни лостови части

Матрицата за производство на части за автомобилни лостове е прогресивна матрица, която включва щамповане, изрязване, U-образно формоване, формоване, повторно затягане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на части за автомобилен лост

Име на продукта Части за автомобилни лостове Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за автомобилен лост

FST® Части за автомобилни лостове, части за сглобяване на шасито на автомобила, части за изпускателната система на автомобила, панта за ръкохватка на автомобила, панта за вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, комплект за врата, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на частите на автомобилния лост

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 16 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1800*800*590 мм.

2. Материалът на продукта е MSM-CC-DZC-90. Дебелината е 1,6 мм. Степента на използване на материала е 60%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние FST® са много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на автомобилния лост преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за автомобилни лостове в Китай, ако се интересувате от части за автомобилни лостове, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за лостове за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти