Скоба за автомобилен високоговорител

Скоба за автомобилен високоговорител

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на скоби за автомобилни високоговорители в Китай. Ние FST® сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имаме предимството в аспекта на времето за доставка и контрола на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на скоба за автомобилен високоговорител

Матрицата за производство на скоба за автомобилен високоговорител от Китай FST® фабричните части са прогресивна матрица, която включва щамповане и релефно щамповане, подрязване, флангиране, формоване, повторно зарязване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на скобата за автомобилен високоговорител

Име на продукта Скоба за автомобилен високоговорител Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на скоба за автомобилен високоговорител

FST® Скоба за автомобилен високоговорител, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панти за парапети за автомобили, Панти за врати на автомобили, Компоненти за седалки за автомобили, Компютър за врати, Блок за заключване, Вътрешно подсилване на вратите на автомобилите, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на скобата за автомобилен високоговорител

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 11 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 1000*565*711,2 мм.

2. Материалът на продукта е ST-S-HR550LA-Uncoated. Дебелината е 4 мм. Степента на използване на материала е 75%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това скобата на автомобилния високоговорител премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за автомобилни високоговорители в Китай, ако се интересувате от скоби за автомобилни високоговорители, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: Скоба за автомобилен високоговорител, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти