Сглобка на долната люлка на автомобила

Сглобка на долната люлка на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на автомобилни долни люлеещи се рамена в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на автомобилно долно люлеещо се рамо

Матрицата за производство на части за сглобяване на долното въртящо се рамо на автомобила е прогресивна матрица, която включва заготовка, огъване, подрязване, формоване, изтегляне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на комплекта на долното люлеещо се рамо на автомобила

Име на продукта Долно люлеещо се рамо на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на долната люлка на автомобила

Сглобка на долното люлеещо се рамо на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на монтажа на долното люлеещо се рамо на автомобила

1. Целият процес от получаване на дигиталната форма на продукта до продажбата на матрицата отнема сравнително кратко време, за да се гарантира, че матрицата може да бъде доставена в рамките на периода от време, посочен от клиента.

2. Срокът на експлоатация на формата е дълъг, а произведените продукти имат висока точност и добра стабилност.

3. Тази форма за части е непрекъсната форма, която е лесна за автоматизиране и намаляване на разходите за труд. Клиентите могат да използват високоскоростен удар за производство и имат характеристиките на безопасна работа и висока ефективност.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това сглобката на долното люлеещо се рамо на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни долни люлеещи се рамена в Китай, ако се интересувате от автомобилни долни люлеещи се рамена, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобка на долната люлка на автомобила, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти