Панел на задната седалка на автомобила

Панел на задната седалка на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на монтажни панели на задните седалки на автомобили в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. Ние FST ® искрено се надявам да си сътрудничим с вас. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на панела на задната седалка на автомобила

Матрицата за производство на панела на задната седалка на автомобила е прогресивна матрица, която включва пробиване и идентификационно щамповане, подрязване, празен ход, щамповане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на панела на задната седалка на автомобила

Име на продукта Облегалка на задната седалка на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на панела на задната седалка на автомобила

FST® Сглобка на задния панел на задната седалка на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за ръкохватка на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалки на автомобила, комп за врата, комплект за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, покрив на автомобил компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на панела на задната седалка на автомобила

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица със 17 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 760*550*460 мм.

2. Материалът на продукта е SPC440, дебелината е 1 мм.

3. Степента на използване на материала е 49,8%. Общото тегло на матрицата е 0,8 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това модулът на панела на задната седалка на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на модули за задни седалки на автомобили и доставчици в Китай, ако се интересувате от сглобяване на панели за задни седалки на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобка на задния панел на задната седалка на автомобила, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти