Стоманен покрив на колона B за автомобилна арматура

Стоманен покрив на колона B за автомобилна арматура

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на стоманен покрив за автомобилни арматури B стълб. Нашата FST® цел е да бъдем най-професионалните прогресивни доставчици на инструменти в Китай и да продължим да предизвикваме с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже плащане. Искрено се надяваме да си сътрудничим с вас. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Въвеждане на стоманен покрив на колона B за автомобилен арматурен колектор

Матрицата за производство на China FST® Automobile Reinf Header B Pillar Steel Roof е прогресивна матрица, която включва пробиване и формоване, подрязване, празен ход, щамповане, повторно нанасяне, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на стоманен покрив на стоманен покрив на автомобилна арматура B

Име на продукта Стоманен покрив на колона B за автомобилна арматура Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на стоманен покрив на стоманен покрив за автомобилна арматура B

FST® Стоманен покрив на стоманен покрив на колона B на арматурата на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комп. Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди за автомобилни седалки, метални части за стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на стоманен покрив на стоманен покрив на колона B за автомобилен арматурен хедер

1. Матрицата за производство на автомобилен арматурен хедер B стоманен покрив е прогресивна матрица с 11 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1440*890*609,6 mm.

2. Материалът на продукта е ST-S-CR340LA-HD50G50G-U, дебелината е 1 мм.

3. Степента на използване на материала е около 75%. Общото тегло на матрицата е 2968 кг.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това стоманеният покрив на стоманения покрив на автомобилната арматура B премина контрол на качеството - ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на стоманени покриви на стоманен покрив за автомобилна арматура B в Китай, ако се интересувате от стоманен покрив на колона B за автомобилна арматура, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилен Reinf Header B Pillar Steel Roof, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти