Автомобилни подсилени панти

Автомобилни подсилени панти

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на подсилени панти за автомобили в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. Ние искрено надявам се да си сътрудничим с вас. Ние FST® с нетърпение очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на автомобилни подсилени панти

Матрицата за производство на автомобилни подсилени панти от FST® фабриката е прогресивна матрица, която включва пробиване и формоване, подстригване и пробиване, пробождане и фланцоване, изтегляне, u-образно формоване, повторно зарязване, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на автомобилни подсилени панти

Име на продукта Автомобилна подсилена панта Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на автомобилна подсилена панта

FST® Подсилени панти за автомобили, части за сглобяване на шасито на автомобили, части за изпускателна система на автомобили, панти за парапети за автомобили, панти за врати на автомобили, компоненти за седалки за автомобили, комп за врати, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратите на автомобили, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил, автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на автомобилната подсилена панта

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 14 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 4370*1300*750 mm.

2. Материалът на продукта е AL5-STD-TZ-UM, дебелината е 1,2 мм.

3. Коефициентът на използване на материала е 74,5%. Общото тегло на матрицата е 16171 kg.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилната подсилена панта премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на подсилени панти за автомобили в Китай, ако се интересувате от подсилени панти за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни подсилени панти, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти