Автомобилна подсилена задна надлъжна греда

Автомобилна подсилена задна надлъжна греда

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на подсилени задни надлъжни греди за автомобили, производител и доставчик в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на подсилена задна надлъжна греда на автомобила

Матрицата за производство на части за сглобяване на подсилена задна надлъжна греда на автомобила е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, фланцоване, щамповане на идентификационен номер, изрязване на гърбица и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на автомобилна подсилена задна надлъжна греда

Име на продукта Автомобилна подсилена задна надлъжна греда Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на подсилена задна надлъжна греда на автомобила

Сглобка на подсилена задна надлъжна греда на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на автомобилна подсилена задна надлъжна греда

1. Продуктът използва якостна стоманена плоча, плоча с покритие и стоманена плоча за автомобили с дебелина на материала 1,3 mm.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 1540 * 730 * 530, а височината на затворената матрица е 530. Общото количество е 16,1 тона

3. Поради малкия размер и простата форма на продукта, след прецизен анализ на процеса и цялостно разглеждане, ние проектирахме матрицата като прогресивна матрица с общо 10 станции.

4. Матрицата има стабилна структура и дълъг експлоатационен живот. Може да се произвежда в големи количества. Бяха извършени няколко кръга на проверка, преди да бъде изтеглен зарът. Продуктът има висока стабилност и напълно отговаря на изискванията за толерантност, което намалява много проблеми при последващи проблеми при сглобяване на клиентите.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това сглобката на автомобилната подсилена задна надлъжна греда премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни подсилени задни надлъжни греди в Китай, ако се интересувате от автомобилни подсилени задни надлъжни греди, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобка на подсилена задна надлъжна греда за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти