Скоба за подлакътник на автомобилна седалка

Скоба за подлакътник на автомобилна седалка

Като професионален производител бихме искали да ви предоставим скоба за подлакътник на автомобилна седалка. В предшестващото състояние на техниката модулът за подлакътник обикновено включва опора за подлакътник, опората за подлакътник е снабдена с монтажен отвор и втулка е притисната в монтажния отвор.

Подробности за продукта

Well-run tools, qualified sales crew, and superior after-sales providers; We are also a unified huge spouse and children, all people keep on with the corporate value "unification, devotion, tolerance" for Automobile Seat Armrest Bracket, We're looking ahead to forming thriving business enterprise relationship with new clients in the in the vicinity of future! Automobile Seat Armrest Bracket We've got more than 200 staff including experienced managers, creative designers, sophisticated engineers and skilled workers. Through hard work of all employees for the past 20 years own company grew stronger and stronger. We always apply the "client first" principle. We also always fulfill all contracts to the point and therefore enjoy excellent reputation and trust among our customers. You are very welcome to personally visit our company.We hope to start a business partnership on the basis of mutual benefit and successful development . For more information make sure you do no hesitate to contact us.

1. Въвеждане на скоба за подлакътник на автомобилна седалка

В предшестващото състояние на техниката модулът за подлакътник обикновено включва опора за подлакътник, опората за подлакътник е снабдена с монтажен отвор и втулка е натисната в монтажния отвор. В предшестващото състояние на техниката втулката и основата са напаснати, а втулката и валът са напаснати с хлабина. Ако хлабината е голяма, частите се въртят с шум, скоростта на въртене е много висока и няма съпротивление; Ако хлабината е твърде малка, въртенето е трудно и износването между втулката и вала е сериозно, което ще причини известна корозия на вала и ще намали експлоатационния живот; По този начин точността на обработка на продукта е висока, сглобяването е трудно и намесата не е подходяща за контрол. Следователно как да се проектира опората за подлакътник на автомобилната седалка се превърна в проблем за решаване.

2. Спецификация на конзолата за подлакътник на автомобилна седалка

Име на продукта Скоба за подлакътник на автомобилна седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на скоба за подлакътник на автомобилна седалка

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратите, аксесоари за вратите, вътрешно подсилване на вратите на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на скобата за подлакътник на автомобилна седалка

1) Конзолата за подлакътник на автомобилната седалка обикновено е непрекъсната матрица, която може да завърши процесите на заготовка, фланцоване, огъване, дълбоко изтегляне, триизмерно формоване и сглобяване на сложни части, намаляване на междинния трансфер и повторно позициониране и увеличаване на броят на станциите не влияе върху ефективността на производството, така че може да пробие много малки прецизни части.

2) По време на непрекъснато щамповане на матрицата операторът не трябва да достига до опасната зона на матрицата. За масово производство се използва и механизъм за автоматично подаване и устройство за откриване на безопасност е инсталирано във формата.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и точност.

4) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това скобата за подлакътник на автомобилна седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за подлакътници за автомобилни седалки в Китай, ако се интересувате от скоби за подлакътници за автомобилни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Скоба за подлакътник за автомобилни седалки, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти