Компоненти за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила

Компоненти за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила

Компонентите за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобилната седалка принадлежат към аксесоарите за седалките на автомобила. Полезният модел се състои от първи корпус с първа кухина, втори корпус за свързване със страничната плоча на седалката на мивката на седалката и имащ втора кухина и трети отвор на вала, първо ядро ​​на вала, второ ядро ​​на вала и голяма ролка съответно разположени между първата и втората кухини, секторен зъбен блок за свързване с рамката на седалката и възвратна пружина и гаечен ключ, съответно разположени извън капака на първия корпус.

Подробности за продукта

Adhering towards the theory of "quality, support, efficiency and growth", we've attained trusts and praises from domestic and international client for Automobile Seat Back Angle Adjuster Components, We are expecting to cooperate with you on the basis of mutual benefits and common development. We will never disappoint you. Automobile Seat Back Angle Adjuster Components Our next goal is to exceed the expectations of every client by offering outstanding customer service, increased flexibility and greater value. All in all, without our customers we do not exist; without happy and fully satisfied customers, we fail. We have been looking for the wholesale, Drop ship. Please contact us if you are interesting our items. Hope to do business with you all. High quality and fast shipment!

1. Въвеждане на компоненти за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила

Регулаторът на височината на седалката принадлежи към аксесоарите за седалки на автомобила. Полезният модел се състои от първи корпус с първа кухина, втори корпус за свързване със страничната плоча на седалката на мивката на седалката и имащ втора кухина и трети отвор на вала, първо ядро ​​на вала, второ ядро ​​на вала и голяма ролка съответно разположени между първата и втората кухини, секторен зъбен блок за свързване с рамката на седалката и възвратна пружина и гаечен ключ, съответно разположени извън капака на първия корпус.

2. Спецификация на компонентите за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила

Име на продукта Компоненти за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компоненти за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на компонентите за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила

(1) Компонентът за регулиране на седалката има характеристиките на малък обем, проста структура и удобен монтаж и само един регулатор на височината трябва да бъде инсталиран на всяка седалка, което може да спести разходите за използване.

(2) Добра гъвкавост и здраво заключване.

(3) При предаване на триене няма празнина и зъбно колело между частите и операцията е мека, гъвкава и спестяваща труд, което може да гарантира точността на настройката.

(4) Обхватът на възвратно-постъпателното движение на гаечния ключ е малък, което може ефективно да увеличи сервизното пространство на седалката; Може да се свърже с всяка седалка, с проста връзка и широк диапазон на приложение.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобила преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за регулатор на ъгъла на облегалката на автомобила и доставчиците в Китай, ако се интересувате от компоненти за регулатор на ъгъла на облегалката на автомобила, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти за регулиране на ъгъла на облегалката на автомобилната седалка, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти