Части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 2

Части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 2

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на скоби за облегалка на автомобилни седалки 2 в Китай. Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имаме предимство по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние FST® очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части от скобата на облегалката на автомобилната седалка 2

Матрицата за производство на части 2 на конзолата за облегалка на автомобилна седалка е прогресивна матрица, която включва щамповане, подрязване, U-образно формоване, формоване, повторно затягане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите на скобата на облегалката на автомобилната седалка 2

Име на продукта Части на скобата на облегалката на автомобилната седалка 2 Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите на скобата на облегалката на автомобилната седалка 2

FST® Части от скобата на облегалката на автомобилната седалка 2, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части от изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки на автомобила, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на частите на скобата на облегалката на автомобилната седалка 2

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 20 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1815*810*607 мм.

2. Материалът на продукта е SPC590 (BSDG 3100). Дебелината е 1,6 мм. Степента на използване на материала е 65%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на скобата на облегалката на автомобила 2 преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от FST® Части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 2 производители и доставчици в Китай, ако се интересувате от части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 2, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 2, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти