Части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 3

Части за скоба за облегалка на автомобилна седалка 3

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на скоби за облегалка на автомобилни седалки 3 в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние FST® можем да осигурим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части от скобата на облегалката на автомобилната седалка 3

Матрицата за производство на части от скобата на облегалката на автомобилната седалка 3, произведена в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, фланцоване, формоване, повторно зачеркване, коване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите на скобата на облегалката на автомобилната седалка 3

Име на продукта Части на скобата на облегалката на автомобилната седалка 3 Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите на скобата на облегалката на автомобилната седалка 3

Автомобилни опорни части 3, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на частите на скобата на облегалката на автомобилната седалка 3

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица със 17 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2920*1230*812 мм. Общото тегло на матрицата е 9.3T, а тонажът на пресата е 600T.

2. Материалът на продукта е SPH590-OD(BSDG3101). Дебелината е 1,6 мм. Коефициентът на използване на материала е 52%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена

5. Нашата компания - Forsight

Ние FST® са много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на скобата на облегалката на автомобила 3 ​​преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за автомобилни облегалки 3 в Китай, ако се интересувате от части 3 за скоби за облегалки на автомобилни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Скоба за облегалка на автомобилна седалка, части 3, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти