Панта на облегалката на автомобилната седалка

Панта на облегалката на автомобилната седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на панти за облегалка на автомобилни седалки в Китай. Ние FST® сме специализирани в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и трансферни матрици със среден размер в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на панта на облегалката на автомобилната седалка

Матрицата за производство на шарнирна плоча на облегалката на автомобила е прогресивна матрица, която включва ID щамповане, пробиване и подрязване, подрязване, повторно зачеркване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на пантата на облегалката на автомобилната седалка

Име на продукта Панта за облегалка на автомобилна седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на пантата на облегалката на автомобилната седалка

FST® Панта за облегалка на автомобилна седалка, части за сглобяване на шасито на автомобила, части от изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалки на автомобила, комп за врата, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на пантата на облегалката на автомобилната седалка

1. Материалът на продукта е SPH440-OD, с дебелина на материала 2 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 785 * 560 * 607 mm. Общото количество е 1,1 тона.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица с 13 станции.

4. Степента на използване на материала на продукта е повече от 65%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние FST® са много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Пантата на облегалката на автомобилната седалка е преминала контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на панти за облегалка на автомобилни седалки в Китай, ако се интересувате от панти за облегалка на автомобилни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Панта за облегалка на автомобилна седалка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти