Комплект автомобилни предпазни колани

Комплект автомобилни предпазни колани

Комплектът на автомобилните предпазни колани е прогресивна матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

To constantly improve the management system by virtue of the rule of "sincerely, good faith and quality are the base of enterprise development", we widely absorb the essence of related products internationally, and constantly develop new products to meet the demands of customers for Automobile Seat Belt Assembly, We warmly welcome you to set up cooperation and generate a bright long term together with us. Automobile Seat Belt Assembly You can let us know your idea to develop unique design for your own model to prevent too much similar parts in the market! We are going to give our best service to satisfy all your needs! Remember to contact us right away!

1. Въвеждане на автомобилен предпазен колан

Комплектът на автомобилните предпазни колани е прогресивна матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

2. Спецификация на автомобилния предпазен колан

Име на продукта Комплект автомобилни предпазни колани Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на автомобилен предпазен колан

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Съответен монтаж на рамото за управление на автомобила, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса на седалката за кола, странични панели на седалката за колаãГреда за повдигане на седалката на колата, стека за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на автомобилния предпазен колан

(1) Комплектът предпазен колан, монтиран на една седалка, включително лента, освобождаващо устройство и други части, може да понесе най-малко 6672 N натоварване в аксиалната посока на предпазния колан, след като бъде опънат в съответствие с определените изисквания за изпитване. В случай на предпазен колан, използван на тандемна седалка, номиналната якост трябва да бъде най-малко 13344 n. Номиналната якост на комплекта предпазен колан е отбелязана съответно на всяка половина на всеки комплект предпазен колан.

(2) Комплектът на предпазния колан е регулируем и има лесно за управление устройство за бързо освобождаване. След като лентата на предпазния колан понесе поне указаното натоварване на опън, потребителят на предпазния колан може лесно да отвори освобождаващото устройство.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилният предпазен колан премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни предпазни колани в Китай, ако се интересувате от автомобилни предпазни колани, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Комплект автомобилни предпазни колани, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти