Части за скоба на задна рамка на автомобилна седалка

Части за скоба на задна рамка на автомобилна седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на части за скоби за задна рамка на автомобилни седалки в Китай. Ние FST® сме специализирани в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и трансферни матрици със среден размер в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части на скобата на задната рамка на автомобилната седалка

Матрицата за производство на части на скобата на задната рамка на автомобилната седалка е прогресивна матрица, която включва пробиване и щамповане, подрязване, монетосечене и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите на скобата на задната рамка на автомобилната седалка

Име на продукта Части на скобата на задната рамка на автомобилната седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите на скобата на задната рамка на автомобилната седалка

FST® Части от скобата на задната рамка на автомобилната седалка, части за сглобяване на шасито на автомобила, части от изпускателната система на автомобила, панти за парапети на автомобили, панти за врати на автомобили, компоненти за седалки за автомобили, компютри за врати, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратите на автомобили, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, покрив на автомобил компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на частите на скобата на задната рамка на автомобилната седалка

1. Материалът на продукта е SPH590-OD, с дебелина на материала 1,6 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 790*645*460 мм. Общото количество е 1,04 тона.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица с 16 станции.

4. Коефициентът на използване на материала на продукта е повече от 70%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на скобата на задната рамка на автомобилната седалка преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за скоби на задната рамка на автомобилни седалки в Китай, ако се интересувате от части на скобите на задната рамка на автомобилни седалки, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: Части за скоба за задна рамка на автомобилна седалка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти