Поддържащи части за автомобили

Поддържащи части за автомобили

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на резервни части за автомобили в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние можем да предоставим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат голям опит в стандартите за форми в Северна Америка и Европа. Ние FST® очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части за поддръжка на автомобили

Матрицата за производство на опорни части за автомобили е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, фланцоване, формоване, повторно зачеркване, монетосечене, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на части за поддръжка на автомобили

Име на продукта Поддържащи части за автомобили Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за поддръжка на автомобили

FST® Автомобилни опорни части, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части от изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на автомобилни опорни части

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица със 17 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 650*485*405 мм. Общото тегло на матрицата е 0,6T, а тонажът на пресата е 200T.

2. Материалът на продукта е MSM-CC-DZC-45 OR 90. Дебелината е 1,6 мм. Коефициентът на използване на материала е 70%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Автомобилните опорни части преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на резервни части за автомобили в Китай, ако се интересувате от резервни части за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддържащи части за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти