Автомобилен опорен амортисьор

Автомобилен опорен амортисьор

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на амортисьори за поддръжка на автомобили в Китай. Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имаме предимството в аспектът на времето за доставка и контрол на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на автомобилен опорен амортисьор

Матрицата за производство на части за амортисьори на автомобилна опора е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, U-образно флангиране, U-образно формоване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на автомобилен опорен амортисьор

Име на продукта Автомобилен опорен амортисьор Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на автомобилен опорен амортисьор

Автомобилен опорен амортисьор, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратата, комплект за заключване, вътрешно укрепване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на автомобилния опорен амортисьор

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 15 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1600*900*730 мм.

2. Материалът на продукта е LAC340Y410T+G1 60/60 U. Дебелината е 1,5 мм. Степента на използване на материала е 65%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилният опорен амортисьор премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни опорни амортисьори в Китай, ако се интересувате от автомобилни опорни амортисьори, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилен опорен амортисьор, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти