Поддръжка на автомобилни колела

Поддръжка на автомобилни колела

Опората за облицовка на автомобилни колела е матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

Our advantages are lessen charges,dynamic income team,specialized QC,sturdy factories,premium quality services for Automobile Wheel Liner Support, We often concertrating on creating new creative solution to meet request from our customers everywhere in the planet. Sign up for us and let's make driving safer and funnier with each other! Automobile Wheel Liner Support We care about every steps of our services, from factory selection, product development & design, price negotiation, inspection, shipping to aftermarket. We have implemented a strict and complete quality control system, which ensures that each product can meet quality requirements of customers. Besides, all of our products have been strictly inspected before shipment. Your Success, Our Glory: Our aim is to help customers realize their goals. We are making great efforts to achieve this win-win situation and sincerely welcome you to join us.

1. Въвеждане на опора за автомобилни колела

Опората за облицовка на автомобилни колела е матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

2. Спецификация на опората за автомобилни колела

Име на продукта Поддръжка на гумите на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на опора за облицовка на автомобилни колела

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врати, Части за автомобилни панти, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на поддръжката на автомобилни колела

1) Опората за облицовка на автомобилни колела е членна структура или интегрална структура, използвана за поддържане на стабилността на автомобила и осигуряване на безопасност при работа.

2) Като сложен пространствен конектор, твърдостта, здравината и умората на опората на колелото определят безопасността на цялото превозно средство.

3) В областта на автомобилостроенето опората на колелото е важна част за безопасност и носеща част в системата на автомобилното шаси. Използва се главно за свързване на спирачния апарат, лагера, горните и долните контролни рамена, надлъжното рамо, напречното рамо и калника и др. Той носи променливото цялостно натоварване при управлението на превозното средство.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това поддръжката на гумите на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на опори за автомобилни гуми в Китай, ако се интересувате от поддръжка на автомобилни гуми, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддръжка на автомобилни джанти, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти