Автомобилни части за чистачки

Автомобилни части за чистачки

Частите на автомобилните чистачки се използват за премахване на дъжд, сняг или прах върху предното стъкло, за да се осигури добра видимост на водача. Комплектът на чистачките включва двигател, редуктор, връзка с четири пръта, шпиндел на рамото на чистачките, комплект перла на чистачките и др. Когато водачът натиска превключвателя на чистачките за дъжд, двигателят стартира. Скоростта на двигателя задвижва въртящото се рамо чрез забавяне и увеличаване на въртящия момент на червячната предавка. Въртящото се рамо задвижва механизма с четири пръта, който задвижва въртящия се вал, монтиран на панела на капака, за да се люлее наляво и надясно. И накрая, въртящият се вал задвижва перото на чистачката, за да помита предното стъкло.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части за автомобилни чистачки

Чистачката се използва за премахване на дъжд, сняг или прах върху предното стъкло, за да се осигури добра видимост на водача. Чистачката включва мотор, редуктор, връзка с четири пръта, шпиндел на рамото на чистачката, комплект пера на чистачките и др. Когато водачът натисне превключвателя на чистачките за дъжд, двигателят стартира. Скоростта на двигателя задвижва въртящото се рамо чрез забавяне и увеличаване на въртящия момент на червячната предавка. Въртящото се рамо задвижва механизма с четири пръта, който задвижва въртящия се вал, монтиран на панела на капака, за да се люлее наляво и надясно. И накрая, въртящият се вал задвижва перото на чистачката, за да помита предното стъкло.

2. Спецификация на части за автомобилни чистачки

Име на продукта Части за автомобилни чистачки Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за автомобилни чистачки

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратите, аксесоари за вратите, вътрешно подсилване на вратите на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на частите на автомобилните чистачки

1) Чистачката трябва да има характеристиките на устойчивост на топлина, устойчивост на студ, устойчивост на киселини и основи, устойчивост на корозия, да пасва на предното стъкло, да намали тежестта на двигателя, нисък шум, силно водоотблъскване, меко и да не надраска предното стъкло, така че за да направи зрителното поле на водача ясно.

2) Wiper е инструмент за почистване на предното и задното стъкло на моторни превозни средства, за да се предотврати влиянието на дъжда и други замърсявания върху линията на видимост. Най-голямата функция на автомобилната чистачка е да освежава дъждовните капки по стъклената повърхност в дъждовни дни. Когато има мръсотия по стъклото, шеллакът се използва заедно със стъклена вода, за да запази зрението на водачите на автомобили ясно и открито. Безопасността при шофиране е много важна за водачите. Чистачките на автомобила могат да намалят процента на пътнотранспортните произшествия и да гарантират безопасността на пътуването на хората.

3) Матрицата за производство на детайла е непрекъсната матрица с дълъг живот на матрицата. Сложната вътрешна форма и форма могат да бъдат разложени на прости мъжки и женски матрици, които могат да бъдат щанцовани и изрязвани стъпка по стъпка. Процесът може да бъде разпръснат в няколко станции и могат да бъдат определени пространства в зоната, където е концентриран процесът, така че да се избегне проблемът с твърде малката дебелина на стената на мъжките и женските матрици, да се промени състоянието на напрежение на мъжките и женските матрици, и подобряване на здравината на матриците. В допълнение, прогресивната матрица също използва разтоварващата плоча като направляваща плоча на щанца, което също е много полезно за подобряване на експлоатационния живот на матрицата.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите за автомобилни чистачки преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за автомобилни чистачки в Китай, ако се интересувате от части за автомобилни чистачки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни части за чистачки, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти