Компоненти на автомобилното арматурно табло

Компоненти на автомобилното арматурно табло

Можете да бъдете спокойни, че купувате компоненти за автомобилно арматурно табло от нашата фабрика и ние ще ви предложим най-доброто следпродажбено обслужване и навременна доставка.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти на автомобилното арматурно табло

Сега колите използват предимно комбинирани инструменти. Комбинираният инструмент обикновено се състои от маска, рамка, сърцевина на измервателния уред, печатна платка, конектор, алармена лампа, индикаторна лампа и други компоненти. Някои инструменти също са оборудвани с регулатор на напрежението и алармен зумер. Броят на инструментите в комбинирания инструмент на различните превозни средства е различен. Основните инструменти на общото арматурно табло са: уред за гориво, уред за температурата на охлаждащата течност, оборотомер на двигателя и одометър на скоростта на автомобила. На арматурното табло има много индикатори, алармени светлини, светлини на прибори и др.

2. Спецификация на компонентите на автомобилното арматурно табло

Име на продукта Компоненти на автомобилното арматурно табло Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компонентите на автомобилното арматурно табло

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратите, аксесоари за вратите, вътрешно подсилване на вратите на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на компонентите на автомобилното арматурно табло

1) По отношение на външния вид, традиционното арматурно табло използва предимно цифрова плюс симулация, която не е нито красива, нито стабилна. Цифровият инструментален панел прави позицията на дисплея далекогледна, което прави фокуса по-ясен, осигурява добра четливост и е много ясен и лесен за четене. По отношение на текущата тенденция на развитие, особено в съчетание с текущата мултимедийна технология, включително технологията на дисплея, персонализираният централизиран стил на дизайн на голям екран представлява текущата тенденция и тенденцията в дизайна.

2) Работните условия на основните компоненти (температура на маслото, водата и скоростта на превозното средство) на превозното средство (двигателя) се наблюдават в реално време и се показват чрез инструмента (светлинен индикатор), така че да се открият и отстранят евентуални повреди навреме.

3) Следете състоянието на работа на двигателя, така че водачът да може да наблюдава и овладява работното състояние на всяка система на превозното средство по всяко време. Инсталирайте всеки системен индикатор и всяка алармена лампа за системна повреда на арматурното табло в кабината.

4) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на автомобилното арматурно табло преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за автомобилно арматурно табло в Китай, ако се интересувате от компоненти за автомобилно арматурно табло, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на автомобилно арматурно табло, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти