Компоненти на системата за автомобилно окачване

Компоненти на системата за автомобилно окачване

Можете да бъдете спокойни, че купувате компоненти на системата за автомобилно окачване от нашата фабрика и ние ще ви предложим най-доброто следпродажбено обслужване и навременна доставка. Системата за автомобилно окачване е цялата опорна система, съставена от пружини и амортисьори между тялото и гумата. Функцията на системата за окачване е да поддържа тялото и да подобрява усещането при возене. Различните настройки на окачването ще накарат водача да изпитва различни чувства при шофиране. На пръв поглед простата система на окачване интегрира различни сили, което определя стабилността, комфорта и безопасността на автомобила. Това е един от ключовите компоненти на съвременния автомобил.

Подробности за продукта

Our corporation has been specializing in brand strategy. Customers' gratification is our greatest advertising. We also source OEM company for Automotive Suspension System Components, We attend seriously to produce and behave with integrity, and with the favor of consumers at your house and abroad during the xxx industry. Automotive Suspension System Components Our products are exported worldwide. Our customers are always satisfied with our reliable quality, customer-oriented services and competitive prices. Our mission is "to continue to earn your loyalty by dedicating our efforts to the constant improvement of our items and services in order to ensure the satisfaction of our end-users, customers, employees, suppliers and the worldwide communities in which we cooperate".

1. Въвеждане на компоненти на системата за автомобилно окачване

Системата за окачване на автомобила е цялата опорна система, съставена от пружини и амортисьори между тялото и гумата. Функцията на системата за окачване е да поддържа тялото и да подобрява усещането при возене. Различните настройки на окачването ще накарат водача да изпитва различни чувства при шофиране. На пръв поглед простата система на окачване интегрира различни сили, което определя стабилността, комфорта и безопасността на автомобила. Това е един от ключовите компоненти на съвременния автомобил.

2. Спецификация на компонентите на автомобилната система за окачване

Име на продукта Компоненти на системата за окачване на автомобили Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компоненти на системата за автомобилно окачване

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Съответен монтаж на рамото за управление на автомобила, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса на седалката за кола, странични панели на седалката за колаãГреда за повдигане на седалката на колата, стека за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на компонентите на системата за автомобилно окачване

(1) Системата за окачване е рамата на превозното средство и е общото наименование на всички свързващи устройства за предаване на сила между осите или колелата. Неговата функция е да предава силата и въртящия момент между колелата и рамката, да буферира силата на удара, предадена на рамката или каросерията от неравна повърхност на пътя, и да смекчава вибрациите, причинени от това, така че да гарантира, че превозното средство може да се движи гладко.

(2) Типичната структура на системата за окачване се състои от еластични елементи, направляващ механизъм и амортисьор. Някои конструкции също имат буферни блокове, напречни стабилизатори и т.н. Еластичните елементи включват листова пружина, въздушна пружина, спирална пружина и торсионна пружина. Спиралната пружина и торсионната пружина се използват най-вече в системата за окачване на модерни автомобили, а въздушната пружина се използва в някои автомобили от висок клас.

(3) Системата за окачване е важен възел в автомобила. Той свързва рамката и колелата еластично, което е свързано с различни сервизни характеристики на автомобила.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на системата за автомобилно окачване преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за автомобилна система за окачване в Китай, ако се интересувате от компоненти за автомобилна система за окачване, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на системата за автомобилно окачване, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти