Поддръжка на автомобилни кабелни снопове

Поддръжка на автомобилни кабелни снопове

Опората за автомобилни кабелни снопове е калъп, пробивайте само един процес наведнъж. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за дълбоко изтегляне, матрица за дупки за автомобили и матрица за формоване.

Подробности за продукта

We aim to understand high quality disfigurement through the output and supply the most beneficial support to domestic and overseas buyers wholeheartedly for Automotive Wiring Harness Support, For additional information and facts, please speak to us as quickly as possible! Automotive Wiring Harness Support, With high quality, reasonable price, on-time delivery and customized & personalized services to help customers achieve their goals successfully, our company has got praise in both domestic and foreign markets. Buyers are welcome to contact us.

1. Въвеждане на поддръжка на автомобилни кабелни снопове

Опората за автомобилни кабелни снопове е калъп, пробивайте само един процес наведнъж. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за дълбоко изтегляне, матрица за дупки за автомобили и матрица за формоване.

2. Спецификация на опората за автомобилни кабелни снопове

Име на продукта Поддръжка на автомобилни кабелни снопове Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на опора за автомобилни кабелни снопове

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на поддръжката на автомобилния кабелен сноп

(1) Функцията на скобата на автомобилния колан е главно да фиксира колана върху автомобила, за да се избегне проблемът, че коланите не могат да бъдат отделени един от друг и лесно се оплитат един в друг.

(2) Матрицата на поддръжката на автомобилни колани обикновено е непрекъсната матрица, с малки части, кратък цикъл на проектиране на матрицата и по-малко персонал в производствения процес. Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работната площ и да спести прехвърляне и съхранение на полуфабрикати.

(3) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това поддръжката на автомобилните кабелни снопове премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на поддръжка на автомобилни кабелни снопове в Китай, ако се интересувате от поддръжка на автомобилни кабелни снопове, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддръжка на автомобилни кабелни снопове, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти