Облицовъчен панел на C-колона

Облицовъчен панел на C-колона

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на облицовъчни панели на C-колона в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Имаме силен екип, всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит от повече от 12 години, очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай .

Подробности за продукта

1. Въвеждане на облицовъчен панел на C-колона

Матрицата за производство на части за тапицерия на C-колона е прогресивна матрица, която включва изрязване, изтегляне, подрязване, формоване, повторно нанасяне, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на декоративния панел на C-колона

Име на продукта Облицовъчен панел на C-колона Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на облицовъчен панел на C-колона

Облицовъчен панел на C-колона, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратата, модул за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на декоративния панел на C-колоната

1. Продуктът е изработен от стомана с висока якост, с дебелина 0,7 мм.

2. Границата на провлачване на материала е малка, материалът е лесен за подаване, устойчивостта на деформация е малка и силата на деформация, необходима за получаване на същата деформация, е малка.

3. Тази частична матрица е прогресивна матрица, която лесно се автоматизира и намалява разходите за труд. Високо качество на продукта. Прогресивната матрица завършва всички процеси на формоване на продукта в една матрица, което преодолява инвариантността на операцията и кумулативната грешка, причинена от многократно позициониране при използване на проста матрица.

4. Нашата компания има много добра способност за CAE анализ. Отнема по-малко време и има висока точност при анализа на продуктовия процес. Има големи предимства в сравнение с други компании.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това декоративният панел на С-колоната премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на декоративни панели за C-колона в Китай, ако се интересувате от декоративни панели за C-колона, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Облицовъчен панел на C-колона, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти