Подови части на кабината

Подови части на кабината

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на части за пода на кабината в Китай. Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имаме предимството в аспект на времето за доставка и контрол на разходите. Ние FST® очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части на пода на кабината

Матрицата за производство на FST® Частите на пода на кабината, произведени в Китай, са прогресивни матрици, които включват пробиване и идентификационно щамповане, подрязване, формоване, подрязване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите на пода на кабината

Име на продукта Подови части на кабината Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите на пода на кабината

FST® Части за пода на кабината, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Блок за заключване, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на частите на пода на кабината

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като единична матрица със 7 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 2090*1400*1000 мм и 2400*1400*1000 мм.

2. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-340LA-HD60G60G-U. Дебелината е 0,8 mm. Коефициентът на използване на материала е 58,2%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на пода на кабината преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от FST® Производители и доставчици на части за под на кабина в Китай, ако се интересувате от части за под на кабина, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за пода на кабината, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти