Компонент за ръчна трансмисия на предната горна амортисьорна кула

Компонент за ръчна трансмисия на предната горна амортисьорна кула

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на КОМПОНЕНТИ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула в Китай. Ние FST® сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на КОМПОНЕНТА ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА КУЛА НА АМОТОРИТЕ

Щампът за производство на КОМПОНЕНТИ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула е прогресивна матрица, която включва пробиване и ID-щамповане, подрязване, формоване, подрязване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула

Име на продукта КОМПОНЕНТ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА КУЛА ЗА АМОТОРИСТИ Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула

FST® КОМПОНЕНТ НА ​​РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА АМОТОРИЗАТОРНА КУЛА, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди за автомобилни седалки, метални части за стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като единична матрица с 5 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1790*1250*1000 мм 2760*1250*1000 мм.

2. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-340LA-HD60G60G-U. Дебелината е 2 мм. Степента на използване на материала е 67,2%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Ние строим, ние се грижим. Обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това КОМПОНЕНТЪТ НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на КОМПОНЕНТИ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ШОКОВА КУЛА в Китай, ако се интересувате от КОМПОНЕНТ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ШОКОВА КУЛА, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: Предна горна амортисьорна кула Компонент за ръчна трансмисия, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти