ПОДДРЪЖКА- HVAC CTR

ПОДДРЪЖКА- HVAC CTR

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен SUPPORT- HVAC CTR производител и доставчик в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние FST® можем да осигурим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула

Матрицата за производство на SUPPORT- HVAC CTR е единична матрица, която включва подстригване, формоване, подрязване на гърбица, фланциране, щамповане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула

Име на продукта ПОДДРЪЖКА- HVAC CTR Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на КОМПОНЕНТА ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА КУЛА НА АМОТОРИТЕ

FST® ПОДДРЪЖКА- HVAC CTR, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула

1. Матрицата за производство на този продукт е единична матрица с 8 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2650*960*600 mm. Общото тегло на матрицата е 5298 kg, а тонажът на пресата е 400 T.

2. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-340LA-UNCOATED-U. Дебелината е 1 мм. Степента на използване на материала е 52,2%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това КОМПОНЕНТА НА РЪЧНАТА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на КОМПОНЕНТИ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА Амортисьорна кула в Китай, ако се интересувате от КОМПОНЕНТ ЗА РЪЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ШОКОВА КУЛА, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: ПОДДРЪЖКА - HVAC CTR, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти