ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ЛИНГА

ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ЛИНГА

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ПРЕДНА ГОРНА РЕЛИНА в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. Ние искрено надявам се да си сътрудничим с вас. Ние FST® с нетърпение очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на ВЪНШЕН ПАНЕЛ НА ПРЕДНАТА ГОРНА РЕЛИНА

Щампът за производство на ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ПРЕДНАТА ГОРНА РЕЛИНА, произведен в Китай, е единичен щанц, който включва изчертаване, подрязване и пробиване, формоване и повторно нанасяне, подрязване и разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на ВЪНШНИЯ ПАНЕЛ НА ПРЕДНАТА ГОРНА РЕЛИНА

Име на продукта ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ЛИНГА Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ПРЕДНАТА ГОРНА РЕЛИНА

ВЪНШЕН ЗАТВАРЯЩ ПАНЕЛ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ЛЕНТА, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Блок за заключване, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на ВЪНШНИЯ ЗАТВАРЯЩ ПАНЕЛ НА ПРЕДНАТА ГОРНА РЕЛИНА

1. Матрицата за производство на този продукт е единична матрица с 6 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1990*1290*1000 мм и 1630*1290*1000 мм.

2. Материалът на продукта е GMW2M-ST-S-CR3-HD60G60G-U, дебелината е 1 мм.

3. Коефициентът на използване на материала е 75,7%. Общото тегло на матрицата е 15273 kg.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това ВЪНШНИЯТ ЗАТВАРЯЩ ПАНЕЛ НА ПРЕДНАТА ГОРНА ЛИНГА премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от FST® ВЪНШЕН ПАНЕЛ НА ПРЕДНАТА ГОРНА РЕЛИНА Производители и доставчици в Китай, ако се интересувате от ВЪНШЕН ПАНЕЛ НА ПРЕДНА ГОРНА РЕЛИНА, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: ВЪНШЕН ПАНЕЛ ЗА ПРЕДНА ГОРНА ЛИНГА, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти