Скоба за щанга за кола

Скоба за щанга за кола

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на СКОБА ЗА АВТОМОБИЛИ в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Ние FST® имаме силен екип, Всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит в работата от повече от 12 години, Качеството е нашият живот, без качество 99,9%= 0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на FST® СКОБА ЗА ЩАНГА ЗА АВТОМОБИЛ

Матрицата за производство на CAR BAR BRACKET е прогресивна матрица, която включва щамповане, пробиване, щамповане, подрязване, фланцоване, формоване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на СКОБА ЗА ЩАГА ЗА АВТОМОБИЛ

Име на продукта СКОБА ЗА ЩАНГА ЗА АВТОМОБИЛ Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на СКОБА ЗА АВТОМОБИЛ

FST® СКОБА ЗА КОЛА, Части за сглобяване на шасито на кола, Части за изпускателната система на кола, Панта за парапет на кола, Панта за врата на кола, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врата, Блок за заключване, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти за покрив на автомобил, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на КОНСТРУКЦИЯТА ЗА КОЛА

1. Материалът на продукта е GMW2M-ST-S-CR2-HD60G60G-U, дебелината е 1 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 11 станции, размерът на матрицата е 1660*845*530 мм, а затворената височина на матрицата е 530 мм.

3. Матрицата е със среден размер и Общото тегло на матрицата е 3155 кг.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това CAR BAR BRACKET премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на КОНСТРУКТОРИ ЗА АВТОМОБИЛИ в Китай, ако се интересувате от КОНСТРУКЦИИ ЗА АВТОМОБИЛИ, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Скоба за щанга за кола, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти