Опора за скоба за кола

Опора за скоба за кола

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на опори за автомобилни скоби в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние можем да предоставим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Въвеждане на FST® Опора за скоба за кола

Матрицата за производство на конзола за автомобилна колона, произведена в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване и подрязване, формоване и фланцоване, формоване, празен ход, флангиране, повторно затягане, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на опора за скоба за автомобил

Име на продукта Опора за скоба за кола Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на опора за скоби за автомобили

FST® Подпора на скоба за автомобил, Части за сглобяване на шасито на автомобил, Части за изпускателната система на автомобила, Панти за парапети за автомобили, Панти за врати на автомобили, Компоненти за седалки за автомобили, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на опора за скоба за кола

1. Матрицата за производство на опора за скоби за автомобили е прогресивна матрица с 36 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2330*1180*711.2mm. Общото тегло на матрицата е 7033kg, а тонажът на пресата е 400T.

2. Материалът на продукта е SAE J2340 420XF. Дебелината е 1,75 мм. Степента на използване на материала е над 70%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това поддръжката на скоби за автомобили премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на опори за скоби за автомобили в Китай, ако се интересувате от поддръжка за скоби за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддръжка на скоби за автомобили, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти