Скоба за автомобилна колона

Скоба за автомобилна колона

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на скоби за колони за автомобили в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние можем да предоставим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на скоба за колона на автомобил

Матрицата за производство на FST® скобата за колона за кола, произведена в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване и подрязване, формоване и фланцоване, формоване, фланцоване, повторно закрепване, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на конзолата за колона на автомобила

Име на продукта Скоба за колона за кола Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на скоба за колона за кола

FST® Скоба за колона на автомобил, Части за сглобяване на шасито на автомобил, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на скобата на колоната на автомобила

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 14 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2240*830*812.8mm. Общото тегло на матрицата е 5048kg, а тонажът на пресата е 600T.

2. Материалът на продукта е ST-S-CR980T700Y-DP-HD60G60G-U. Дебелината е 1,8 мм. Степента на използване на материала е 72%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Скобата на автомобилната колона премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за колони за автомобили в Китай, ако се интересувате от скоби за колони за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Скоба за автомобилна колона, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти