Покривало за кола PNL Wheelhouse MBR

Покривало за кола PNL Wheelhouse MBR

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на автомобилни капаци PNL Wheelhouse MBR в Китай. Ние FST® сме специализирани в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и трансферни матрици със среден размер в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Представяне на автомобилно покритие PNL Wheelhouse MBR

Матрицата за производство на China FST® Покривало за кола PNL Wheelhouse MBR е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, повторно затягане на празен ход и разделяне на други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на автомобилно покритие PNL Wheelhouse MBR

Име на продукта Покривало за кола PNL Wheelhouse MBR Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на автомобилно покритие PNL Wheelhouse MBR

FST® Покривало за автомобил PNL Wheelhouse MBR, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панти за парапети за автомобили, Панти за врати на автомобили, Компоненти за седалки за автомобили, Компютър за врати, Блок за заключване, Вътрешна армировка на вратите на автомобили, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на автомобилно покритие PNL Wheelhouse MBR

1. Материалът на автомобилния капак PNL Wheelhouse MBR е ST-S-CR340LA-HD50G50G-U, с дебелина на материала 0,7 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2950*970*812,8 мм. Общото тегло е 7522 кг.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица с 8 станции.

4. Потреблението на материал на продукта е повече от 45%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава автомобилното покритие PNL Wheelhouse MBR премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни капаци PNL Wheelhouse MBR в Китай, ако се интересувате от Car Cover PNL Wheelhouse MBR, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Покривало за кола PNL Wheelhouse MBR, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти