Сравнение на ключалката на автомобила

Сравнение на ключалката на автомобила

Сравнението на автомобилни брави е матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

We insist on offering high-quality output with superior small business concept, honest profits along with the best and fast service. it will bring you not only the top quality product and huge profit, but one of the most significant will be to occupy the endless market for BCar Lock Comparison, We often hold the philosophy of win-win, and establish long-term cooperation connection with consumers from around the planet.We think that our expansion base on customer's achievement, credit rating is our daily life. Best Car Lock Comparison, We have constructed strong and long co-operation relationship with an enormous quantity of companies within this business overseas. Immediate and specialist after-sale service supplied by our consultant group has happy our buyers. Detailed Info and parameters from the merchandise will probably be sent to you for any thorough acknowledge. Free samples may be delivered and company check out to our corporation. n Portugal for negotiation is constantly welcome. Hope to get inquiries type you and construct a long-term co-operation partnership.

1. Въвеждане на сравнение на заключване на автомобил

Сравнението на ключалката на автомобила, известно още като прогресивна матрица, матрица за прескачане, се отнася до матрица, в която пресата е в няколко различни позиции с един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заготовките се формират постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е процес с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като изрязване, нарязване, набраздяване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и т.н. върху една форма.

2. Спецификация на сравнение на ключалката на автомобила

Име на продукта Сравнение на ключалката на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на сравнение на заключване на автомобил

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компоновка на вратата, Сравнение на ключалката на автомобила, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на сравнение на заключване на автомобил

(1) Сравнението на чифт брави за автомобили може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

(3) Всеки процес на сравнение на заключване на автомобил е разпръснат във всяка станция и няма проблем с минималната дебелина на стената на композитната форма, така че матрицата има по-висока здравина и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това сравнението на автомобилни брави премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на сравняване на ключалки за автомобили в Китай, ако се интересувате от сравнение на ключалки за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сравнение на автомобилни брави, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти