Части за автомобилни брави

Части за автомобилни брави

Частите за ключалката на автомобила са матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

The very rich projects management experiences and one to one service model make the high importance of business communication and our easy understanding of your expectations for Car Lock Parts, Our tenet is evident each of the time: to provide good quality solution at competitive rate to clients throughout the planet. We welcome potential purchasers to call us for OEM and ODM orders. Car Lock Parts, Hard work to keep making progress, innovation in the industry, make every effort to first-class enterprise. We try our best to build the scientific management model, to learn abundant expert knowledge, to develop advanced production equipment and production process , to create the first-call quality merchandise, reasonable price , high quality of service , quick delivery , to present you create new value .
Производители, доставчици и фабрика на части за автомобилни брави в Китай с високо качество

1. Въвеждане на части за заключване на автомобили

Частите за ключалката на автомобила са матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Частите за заключване на автомобила са контролният механизъм на ключалката на вратата на автомобила. Конструкцията е сложна и управлението е надеждно. Вътрешната и външната дръжка се отварят свободно, а ключалката е удобна.

2. Спецификация на части за автомобилни брави

Име на продукта Части за автомобилни брави Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за автомобилни брави

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Комплект за заключване на врата CompãCar, части за заключване на автомобил, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти за покрив на автомобил, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Предни задни подрамки на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Автомобилни ключалки Comp Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Монтаж на люка на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна напречна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Маншон на амортисьора на двигателя на автомобила, Компонент от топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греда на седалката за кола, метален стек за багаж на кола Части, Части за релси за прозорци на автомобили, Корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на части за заключване на автомобил

(1) Двойка части за заключване на автомобил може да извърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

(3) Частите за заключване на автомобила използват намотка или лента, а подаването, разреждането и ламинирането могат лесно да бъдат автоматизирани. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да влизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на части за заключване на автомобил е разпръснат във всяка станция и няма проблем с „минималната дебелина на стената“ на композитната форма, така че матрицата има по-висока здравина и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите за заключване на автомобили преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за заключване на автомобили в Китай, ако се интересувате от части за заключване на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за ключалка за автомобили, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти