Компоненти на дясната скоба на предната седалка на автомобила

Компоненти на дясната скоба на предната седалка на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабна компания за компоненти на скоба за дясна предна седалка на производител и доставчик на автомобили в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Ние FST® разполагаме с първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти на скобата на предната дясна седалка на автомобила

Матрицата за производство на компоненти на скобата на дясната предна седалка на автомобил от Китай е прогресивна матрица, която включва пробиване и подрязване, подрязване, формоване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на компонентите на скобата на дясната предна седалка на автомобила

Име на продукта 1. Компоненти на скобата на дясната предна седалка на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компонентите на скобата на дясната предна седалка на автомобила

FST® Компоненти на скобата на предната дясна седалка на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалки на автомобила, комплект за врата, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо, съответстващи на автомобила, qic, Компоненти на покрива на автомобила, предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда на автомобила за автоматичен сблъсък, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, столче за кола странични панелиãГреди на седалката на колата, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на компонентите на скобата на дясната предна седалка на автомобила

1. Материалът на продукта е SPH590-OD(BSDG3101), с дебелина на материала 3,2 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 825 * 722 * 607 mm. Общото количество е 1,5 тона.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица със 17 станции.

4. Степента на използване на материала на продукта е повече от 60%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние FST® са много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на скобата на дясната предна седалка на автомобила преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от компонентите на скобата на дясната предна седалка на автомобилни производители и доставчици в Китай, ако се интересувате от компонентите на скобата на дясната предна седалка на автомобила, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на скоба за дясна предна седалка на автомобил, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти