Свържете лявата предна външна бордова седалка

Свържете лявата предна външна бордова седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на Connect Left Front Seat Seat Assembly в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на автомобилни седалки ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Ние FST® предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти са разположени главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние можем да предоставим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на Connect Left Front Outboard Seat Assembly

Матрицата за производство на FST® Сглобката на предната лява външна бордова седалка, произведена в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване и подрязване, формоване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на монтажа на предната лява външна бордова седалка

Име на продукта Свържете лявата предна външна бордова седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на Connect Left Front Outboard Seat Assembly

FST® Connect Left Front Outboard Seat Assembly, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалка на автомобила, комп. компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на Connect Left Front Outboard Seat Assembly

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица със 17 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 3485*1100*750 мм. Общото тегло на матрицата е 9.8T, а тонажът на пресата е 630T.

2. Материалът на продукта е CR300LA. Дебелината е 1,5 мм. Коефициентът на използване на материала е 50,9%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Обещаваме да ви позволим да получите матрицата с най-добро качество на най-ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това модулът Connect Left Front Outboard Seat премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на Connect Left Front Outboard Seat Assembly в Китай, ако се интересувате от Connect Left Front Outboard Seat Assembly, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Connect Left Front Outboard Seat Assembly, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти