Греда на вратата

Греда на вратата

Отнася се за вътрешната структура на гредата на вратата (и не може да се види отвън), за да се укрепи структурата от страната на превозното средство и след това да се подобри устойчивостта на страничен удар, за да се подобри безопасността на страната.

Подробности за продукта

Having a sound business enterprise credit score, outstanding after-sales assistance and modern producing facilities, we have now earned an exceptional name among our shoppers across the planet for Door Beam, And we could help seeking for just about any goods from the customers' needs. Make sure present the best Company, the most effective High-quality, The fast Delivery. Door Beam, High output volume, top quality, timely delivery and your satisfaction are guaranteed. We welcome all inquiries and comments. If you are interested in any of our items or have an OEM order to fulfill, make sure you feel free to contact us now. Working with us will save you money and time.
Производители, доставчици и фабрика на греди за врати в Китай с ниска цена

1. Въвеждане на греда на вратата

Отнася се за вътрешната структура на вратата с греди (и не може да се види отвън), за да се укрепи структурата от страната на превозното средство и след това да се подобри устойчивостта на страничен удар, за да се подобри безопасността на страната.

Door Beam е матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на гредата на вратата

Име на продукта Греда на вратата Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на греда на вратата

Греда на вратата, включително структура на греда, дъската и устройството за поглъщане на енергия, вътрешната фиксация на плочата е монтирана в основната греда, устройството за поглъщане на енергия, фиксирано натоварване на плочата, устройството за поглъщане на енергия най-малко включва основна плоча и дъното на отдела са фиксирани, сглобени на пода и стъпка по стъпка, вложени вътре в първата конусова тръба, конусната тръба и конусната тръба, 3 и височината на трите конуса намалява стъпка по стъпка, отвътре навън на тръбата, три конуса, долния край на диаметъра на тръбата Дебелината на трите конуса се увеличава стъпка по стъпка отвътре навън, а конусът на трите конуса се увеличава стъпка по стъпка отвътре навън. По време на деформацията на сблъсъка, едностепенният колапс постепенно се развива до двустепенен едновременен колапс и след това до тристепенен

4. Характеристика на гредата на вратата

1) Гредата на вратата се отнася до вътрешната структура на вратата с греда (която не може да се види отвън), за да се укрепи структурата от страната на превозното средство и след това да се подобри устойчивостта на страничен удар, за да се подобри безопасността на страната . В случай на страничен удар няма много място между тялото на водача и вратата.

2) Двойка автомобилна греда против сблъсък може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

3) Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това Door Beam премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на греди за врати в Китай, ако се интересувате от греди за врати, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Греда за врата, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти