Вътрешни части за врати

Вътрешни части за врати

Вътрешните части на вратата са матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

Sticking to the perception of "Creating products of top of the range and earning mates with people today from all over the world", we constantly put the desire of consumers in the first place for Door Interior Parts, We sincerely welcome mates to negotiate organization and start cooperation. We hope to affix hands with good friends in different industries to produce a fantastic long term. Door Interior Parts, Our products have mainly exported to south-east Asia Euro-America, and sales to all of our country. And depending on excellent quality, reasonable price, best service, we have got good feedback from customers overseas. You are welcomed to join us for more possibilities and benefits. We welcome customers, business associations and friends from all parts of the world to contact us and seek cooperation for mutual benefits.
Купете Door Interior части, които могат да бъдат персонализирани от нашата фабрика в Китай

1. Въвеждане на вътрешни части за врати

Вътрешните части на вратата са матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Вътрешните части на вратата са заварени или закрепени с болтове към металната опорна скоба на рамката на вратата, обикновено изработена от стомана със свръхвисока якост, и се сменят директно след повреда.

2. Спецификация на вътрешните части на вратата

Име на продукта Интериорни части за врати Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на интериорни части на врата

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, комплект за заключване на врата CompãCar, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Предни задни подрамки на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Вътрешни части на вратата на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, Напречен боб за автомобил на автомобил, Вътрешна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Шибедах на автомобила монтаж, Рамка на предното окачване на автомобил, Рамка на задно окачване на автомобил, Предна напречна греда на автомобил, Компоненти на шасито на автомобил, ръкав на амортисьора на двигателя на автомобила, Компонент на топлинните щитове на двигателя на автомобила, Релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãГреда на седалката за кола, Багаж за кола Подреждане на метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушна възглавница за автомобили

4. Характеристика на вътрешните части на вратата

(1) Двойка вътрешни части на вратата може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

(3) Вътрешните части на вратата използват намотка или лента, а подаването, разреждането и ламинирането могат лесно да бъдат автоматизирани. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да влизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на вътрешни части на вратата е разпръснат във всяка станция и няма проблем с „минималната дебелина на стената“ на композитната форма, така че матрицата има по-висока здравина и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това вътрешните части на вратата преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на вътрешни части за врати в Китай, ако се интересувате от вътрешни части за врати, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Интериорни части за врати, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти