Вътрешно укрепване на вратата

Вътрешно укрепване на вратата

Вътрешната армировка на вратата вътре във вратата е фиксирана към металната опорна скоба на рамката на вратата чрез заваряване или болтове. Обикновено се изработва от стомана със свръхвисока якост и може да бъде сменен веднага след повреда.

Подробности за продукта

We'll make each hard work to become excellent and excellent, and speed up our measures for standing from the rank of intercontinental top-grade and high-tech enterprises for Door Interior Reinforcement, Welcome any inquiry to our firm. We're going to be glad to establish pleasant business interactions with you! Door Interior Reinforcement, our items are well known throughout the world and our export volume continuously grows every year. We will continue to strive for excellence by providing high quality solutions that will exceed the expectation of our customers.

1. Въвеждане на вътрешна армировка на вратата

Укрепването на вратата вътре във вратата е фиксирано към металната опорна скоба на рамката на вратата чрез заваряване или болтове. Обикновено е направен от стомана със свръхвисока якост и може да бъде заменен веднага след повреда.

2. Спецификация на вътрешната армировка на вратата

Име на продукта Вътрешно укрепване на вратата Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Полагане на вътрешна армировка на врата

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Съответен монтаж на рамото за управление на автомобила, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса на седалката за кола, странични панели на седалката за колаãГреда за повдигане на седалката на колата, стека за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на вътрешната армировка на вратата

(1) Подсилваща плоча на вратата: настроена е за локално укрепване на тялото на вратата.

(2) Позицията, в която механизмът за аксесоари на вратата е монтиран върху повърхността на вътрешната плоча, за да се подобри твърдостта и здравината на връзката на позицията за монтаж.

(3) Подсилваща плоча с дебелина 1,2 ~ 1,6 mm трябва да бъде поставена на монтажната панта на тялото на вратата, ограничителя на отваряне и ключалката на вратата, която трябва да бъде заварена с вътрешната плоча на вратата.

(4) На вътрешните и външните подпрозоречни первази на вратата се поставят усилващи планки, като се съобразява формата на сечението и неподвижната монтажна конструкция на уплътнителната лента.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава вътрешната армировка на вратата премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на вътрешно укрепване на врати в Китай, ако се интересувате от вътрешно укрепване на врати, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Вътрешна армировка на вратата, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти