Аксесоари за тапицерия на вратите

Аксесоари за тапицерия на вратите

Като професионален производител на аксесоари за панели за облицовка на врати, можете да сте спокойни, че купувате аксесоари за панели за облицовка на врати от нашата фабрика и ние ще ви предложим най-доброто следпродажбено обслужване и навременна доставка.

Подробности за продукта

We have now a specialist, efficiency staff to provide good quality company for our consumer. We normally follow the tenet of customer-oriented, details-focused for Door Trim Panel Accessories, With superb service and quality, and an enterprise of foreign trade featuring validity and competitiveness, that will be trusted and welcomed by its clients and creates happiness to its employees. Door Trim Panel Accessories, We have constructed strong and long co-operation relationship with an enormous quantity of companies within this business overseas. Immediate and specialist after-sale service supplied by our consultant group has happy our buyers. Detailed Info and parameters from the merchandise will probably be sent to you for any thorough acknowledge. Free samples may be delivered and company check out to our corporation. n Portugal for negotiation is constantly welcome. Hope to get inquiries type you and construct a long-term co-operation partnership.

1. Въвеждане на аксесоари за тапицерия на вратите

Панелът за облицовка на вратата е панелна конструкция за декориране на вратата, включително панел за вътрешна облицовка на вратата и триъгълен панел за облицовка. Гърбът на триъгълния облицовъчен панел е директно шприцован и има поне две кръгли колони. Отваря се монтажен отвор на вътрешния облицовъчен панел на вратата на позицията, съответстваща на колоната на гърба на триъгълния облицовъчен панел. Монтажният отвор е покрит с найлонов задържащ пръстен. Монтажът на триъгълния облицовъчен панел върху вътрешния облицовъчен панел на вратата се осъществява чрез намесата между колоната и найлоновия задържащ пръстен.

2. Спецификация на аксесоарите за тапицерия на вратите

Име на продукта Аксесоари за тапицерия на вратите Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на аксесоари за тапицерия на вратите

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на аксесоарите за тапицерия на вратите

(1) В допълнение към украсата на вратата отвън, предпазителят на вратата също има функциите за удобно отваряне и затваряне на вратата, поддържа лакти и китки, намалява шума, заглушава, предотвратява навлизането на прах извън превозното средство, предотвратява потапяне във вода и защитава пътниците в случай на сблъсък на превозно средство.

(2) Според състава на основния материал предпазителят на вратата може да бъде разделен на два вида: масов предпазител на врата и плосък предпазител на врата.

(3) Като важна част от интериора на автомобила, комфортът, надеждността и красотата на вътрешния панел на вратата все повече се превръщат в цел на преследването на хората. Правилният дизайн на вътрешния предпазител на вратата ще доведе до два пъти по-добър резултат с половината усилия за пробното производство, масовото производство и комерсиализацията на цялото превозно средство.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това аксесоарите за тапицерия на вратите преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на аксесоари за панели за врати в Китай, ако се интересувате от аксесоари за панели за врати, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Аксесоари за тапицерия за врати, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти