Части за електрически аксесоари

Части за електрически аксесоари

части за електрически аксесоари: цялото електрическо и електронно оборудване с изключение на двигател и шаси. Включително различни инструменти и превключватели на арматурното табло, осветително оборудване, светлинно сигнално оборудване, DVD аудио оборудване, климатик, чистачки и друго електронно оборудване.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части за електрически аксесоари

Електрически аксесоари: цялото електрическо и електронно оборудване с изключение на двигател и шаси. Включително различни инструменти и превключватели на арматурното табло, осветително оборудване, светлинно сигнално оборудване, DVD аудио оборудване, климатик, чистачки и друго електронно оборудване.

2. Спецификация на части за електрически аксесоари

Име на продукта Части за електрически аксесоари Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за електрически аксесоари

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на части за електрически аксесоари

(1) Основните материали на електрическите аксесоари са PC материал, който също е известен като бронирано лепило и научното му наименование е поликарбонат. Характеристиките му са висока якост, добра устойчивост на удар, силна способност против стареене, гладка и деликатна повърхност, анти ултравиолетова радиация, не е лесно да избледнее и устойчивост на висока температура. Няма да се деформира в рамките на 60 минути при 100 ° C. ако точката на запалване е над 850 градуса, автоматично ще се изгаси в рамките на 30 секунди след напускане на външния източник на огън.

(2) Приема се постоянен ток: Тъй като едно от захранващите устройства на превозното средство е акумулаторът, това е захранване с постоянен ток и батерията трябва да се зарежда с постоянен ток след разреждане. Следователно генераторът на превозното средство също трябва да извежда постоянен ток. Поради горните причини в автомобила се използва постоянен ток.

(3) Използва се захранване с ниско напрежение: Номиналното напрежение на автомобилната електрическа система има два вида: 12V и 24V. Понастоящем 12V захранване се използва широко за бензинови автомобили, а 24V захранване се използва най-вече за тежки дизелови превозни средства.

(4) Възприета е еднолинейна система: Най-общо казано, връзката между електрическото оборудване и захранването изисква два проводника, единият е проводник под напрежение, а другият е проводник с нула, така че да се образува верига. Цялото електрическо оборудване на автомобила е свързано паралелно и има добра проводимост.

(5) Отрицателно заземяване: Тъй като автомобилът приема еднопроводна система, една от двете линии на електрическата система трябва да бъде заменена от металната каросерия на автомобила. При окабеляване единият полюс на захранването и единият край на електрическото оборудване трябва да бъдат свързани към металното тяло. Такава връзка се нарича заземяване.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите за електрически аксесоари преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за електрически аксесоари в Китай, ако се интересувате от части за електрически аксесоари, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за електрически аксесоари, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти