FILLER-QIR ИР ПАНЕЛ

FILLER-QIR ИР ПАНЕЛ

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на FILLER-QIR OIR PANEL в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Ние FST® имаме силен екип, Всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит в работата от повече от 12 години, Качеството е нашият живот, без качество 99,9%= 0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Представяне на FILLER-QIR OIR ПАНЕЛ

Матрицата за производство на FILLER-QIR OIR PANEL е прогресивна матрица, която включва пробиване и формоване, подрязване, подрязване и пробиване, изтегляне, флангиране и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на FILLER-QIR OIR ПАНЕЛ

Име на продукта FILLER-QIR ИР ПАНЕЛ Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на FILLER-QIR OIR ПАНЕЛ

FST® FILLER-QIR OIR ПАНЕЛ, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на FILLER-QIR OIR ПАНЕЛ

1. Материалът на продукта е GMW2M-ST-S-CR3-HD60G60G-U, дебелината е 0,6 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 16 станции, размерът на матрицата е 2950*810*812,8 мм, а затворената височина на матрицата е 812,8 мм.

3. Матрицата е със среден размер и Общото тегло на матрицата е 6592 кг.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FILLER-QIR OIR PANEL премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на FILLER-QIR OIR PANEL в Китай, ако се интересувате от FILLER-QIR OIR PANEL, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: FILLER-QIR OIR ПАНЕЛ, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти